Unpredictable reality ♥



Peewiit ^_^

Hello people,

These are my confessions. Today isn't just another day, i'll create something BEAUTIFUL. Lots of love yaa . MAISARAH ISMAIL :D


and


WHO'S MY SUPERMAN ?
Friday, 11 May 2012 | 0 comments
:D :D

Superman!
Facebook | Twitter | Deviantart

HE'S VERYY CUTE, ISN'T HE ? <3



Maturity
Wednesday, 18 April 2012 | 0 comments
Kadang kadang kan , pendapat org muda ni ada jugak betulnya
dan ada jugak yg salah .
Tapi pendapat org yg matang , yg tua dari kita tak semestinya 
semua pendapat mereka betul , tak semua salah .

Actually aku curious sebab apa org yg lebih MATANG 
dari kita selalu pandang remeh terhadap 
our ideas , our pandangan , pendapat kita .
They always underestimate kan ? Maklum lah budak baru setahun jagung .
Maybe depa igt kita tak matang just because perbezaan umur .
Tapi sebenarnya aku rasa certain drpd kita 
boleh berfikiran lebih matang drpd mereka yg matang ini .

Dan aku lagi tak faham kenapa ada sesetengah golongan tu boleh 
mengaku , mendakwa depa nih matang . haihh =.='


Aku admit la hebat kalau further stdy kt 
overseas tu sbb bukannya senang nak dapat
Kalau diberi peluang aku pon nak . Sory aku tiada niat nak mengata 
student overseas ini hanya contoh saja .
Tapi duduk dekat mana pon tak membataskan kita nak cari
ilmu kan ? 
Contoh la kan .
Ada si B ni try to speak english , then si C ni komen dekat
 si B broken english , cakap mcm indian english .
Si C ni overseas student , and si B ni muda lg tapi dia tak tahu yg 
si B dah pass test TOEFL . It's international test ,
 bila ditanya balik tentang concord 
Si C dah blur . tak tahu . 

Tu la kan lain kali jgn underestimate , 
jangan igt orang yg lebih muda semua salah ,
Alah budak baru setahun jagung tahu apa .
Maturity tu bkn boleh diukur melalui umur tapi 
cara berfikir .

Tumblr Photography
bila dah tau sesat rujuk la peta , jgn jadi buta tuli pulak



Older Post